Blog

Sprinter pentru transport marfă

sprinter marfa

Transformarea unui Mercedes Sprinter pentru transportul de marfă se poate face în funcție de marfă.

Un Sprinter pentru marfă este o opțiune optimă mai ales atunci când mașina nu e nouă dar amenajarea interioară da.

Mercedes Sprinter placat cu tablă

Una din opțiunile prin care poți avea un Sprinter pentru transportul de marfă este de a placa interiorul cu tablă. Practic se va face o placare și o izolare cu tablă de aluminiu a habitaclului interior al mașinii, apoi o siliconare pentru a preveni infliltrările de apă și se pot instala inele de ancorate pe lateral, foarte practice pentru așezarea și fixare mărfurilor transportate. Aveți un exemplu de astfel de amenajare aici.

Mercedes Sprinter placat pentru marfă

O altă soluție ar fi ca interiorul să fie placat pentru marfă. Se poate realiza o antifonare a pareților laterali cu vată minerală, apoi se poate monta placaj stratificat peste această vată minerală. Pe podea se montează tego antiderapant de 15 mm iar pentru liminare se poate monta o baghetă led. Nu trebuiesc uitate nici clemele de fixare a chingilor care fixate atât pe lateral câr și pe podea vor asigura o prindere optimă a mărfii. Un exemplu de Mercedes Sprinter placat pentr uarfă aveți aici.

Indiferent de soluția adoptată trebuie să menționăm că Mercedes-ul Sprinter este o soluție optimă pentru o astfel de transformare.

Pentru mai multe detalii sau oferte putem fi contactați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.