Blog

Retapițarea scaunelor microbuzelor în 4 pași

Retapitarea scaunelor microbuzelor este o adevărată artă.

De multe ori calitatea unei mașini este dată nu numai de caracteristicile tehnice ci și de cele estetice.

Astfel, un interior deteriorat sau cu urme de uzură este un punct în minus. O soluție optimă, mai iefină decât schimbarea scaunelor și a banchetelor, o constituie retapițarea acestora. Dacă aceasta se face într-un tot unitar cu interiorul se pot obține transformari de-a dreptul spectaculoase.

Retapițarea scaunelor microbuzelor pas cu pas

1.Primul pas îl constituie alegerea materialului. Acesta poate să fie piele naturală, fie piele ecologică ori stofă auto. La rândul lor stofele auto pot fi buretate sau simple precum și plușate, matlasate sau alcantara. Alegerea materialului este importantă pentru că în funcție de stofă se pot face ajustări pentru un design final optim.

2.Următorul pas îl constituie eliminarea vechii tapițerii auto care se scoate prin desfacerea clemelor de prindere. La o inspecție vizuală se constată calitatea buretelui iar dacă acesta este deteriorat sau rupt se face reconstrucția lui.

3.Noua tapițerie este croită în baza șabloanelor. Se face decuparea și coaserea noii tapițerii apoi se trece la îmbrăcarea produsului final. După finisare și montaj scaunele sunt pregătite pentru curățarea și lustruirea finală. De acum produsul este gata pentru client.

4.Cu noile scaune retapitate se face apoi montajul în microbuz și astfel avem o nouă imagine pentru interior și o nouă viață pentru scaune.

Ce este important

Procedurile de retapițare pot fi efectuate la scaune de șofer, scaune de tir, scaune de ghid sau pentru banchete duble și triple. Retapițarea canapelor este un proces migălos pe care doar anumiți profesioniști din domeniu o pot face.

Realizarea procedurii de retapitare este făcută la CEM BUS CONFORT cu atenție sporită asupra calității și detaliilor. Profesionalismul persoanalului și folosirea materialelor de calitate constituie o garanție a lucrului bine făcut. Cusăturile sunt realizate cu o mașină profesională și contribuie la buna estetică și durabilitatea a produsului final.

Dorești o retapițare de scaune?

Retapitarea scaunelor microbuzelor o puteți solicita aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.