Blog

Microbuze cu interior vișiniu

microbuz cu interior vișiniu

Interiorul unui microbuz este foarte important. Rolul său are dublă funcționalitate.

Microbuze cu interior vișiniu sunt realizate urmând pașii:

În primul rând o obligație față de clienți iar în al doilea rând o necesitate de funcționalitate față de șofer. Astfel că interiorul trebuie să îndeplinească atât un rol funcțional cât și estetic. Cu alte cuvinte clientul trebuie să fie mulțumit, să aibe condiții optime de transport dar în același timp trebuie ca totul să fie foarte util, funcțional. Nu putem avea un interior pe culoarea alb de exemplu. În primul rând pentru că s-ar murdări foarte repede, în al doilea rând pentru că ar crea o stare de inconfort vizual și psihic călătorilor.

Această opțiune de a avea interiorul pe vișiniu este foarte populară. De ce se întâmplă acest lucru? În primul rând pentru că este ușor de întreținut. Pe vișiniu anumite pete se văd mai greu, ține cum s-ar spune la tăvăleală. Pentru că nu trebuie să uităm că în microbuze avem un număr mare de persoane care se urcă, stau pe scaune și apoi părăsesc microbuzul când au ajuns la destinație. Astfel că un scaun poate fi de mai multe ori folosit într-o zi de diverși pasageri. Culoarea vișinie sau variantele mai închise ale acestei culori, s-a demonstrat în timp că sunt mai rezistente.

Un alt motiv îl constituie inducerea unei stări de bine. Științific știm că acest tip de culoare, vișinie, produce o stare de bine atât vizuală cât și ca influență asupra psihicului uman. Cu alte cuvinte ajută călătorii să se simtă bine. Desigur ,că și calitatea scaunului este importantă aici dar, argumentația noastră este momentan legată momentan doar de culoare.

Se pare că inducerea stării de bine atât vizual cât și prin calitatea transportului efectuat produce ceea ce se numește reîntoarcerea clientului. Practic și un interior vișiniu poate influența clientul ca și data viitoare când va avea un drum de făcut să aleagă același transportator.

Unde pot vedea un astfel de microbuz?

Un exemplu de microbuz realizat de firma noastră poate fi văzut aici.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la datele din josul paginii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.