Blog

Mercedes Sprinter Frigorific – amenajare

Mercedes Sprinter Frigorific

Transportul de produse vulnerabile la termeratură este din ce în ce mai important pentru companii.

Răspunzând acestei solicitări a pieței CEM BUS CONFORT realizează transformări de microbuze în microbuze frigorifice. Pentru începlinirea acestor cerințe se folosesc cele mai bune materiale. Astfel o operațiune importantă o constituie placarea și izolarea pereților. Ea se realizează cu tablă de aluminiu. Antifonarea se realizează cu poliester de 3 extrudat.

Mercedes Sprinter Frigorific la amenajare este important ca pentru o mai bună ancorare sunt să fie prevăzute pe laterale inele. Frigul cu răcire până la -2 grade Celsius se realizează cu ajutorul unui echipament de frig. Se folosește silicon pentru a preveni infiltrațiile în momentul montării acestor echipamente de frig.

La un Mercedes Sprinter Frigorific se acordă o atenție deosebită și cabinei șoferului. Se creează prin reamenajare, un spațiu de odihnă, poziționat în spatele scaunelor, pe toată lățimea cabinei. Pentru o încadrarea estetică se face o retapițare a scaunelor după cerințele clientului care pot fi foarte diverse.

După toate procedurile de mai sus avem un Mercedes Sprinter devenit Auto Frig. Mai multe despre astfel de lucrări realizare de CEM BUS CONFORT puteți vedea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.