Microbuzele sunt pasiunea noastră

atelier mobil crafter
PASIUNE, EXPERIENTA SI ACREDITARI

Producător de elită în diferite variante constructive de microbuze

Transformăm microbuze încă din anul 2000. Deoarece activăm pe această piață a transformărilor și a carosărilor de microbuze de atâta timp am acumulat o vastă experiență pe care o punem în slujba dumneavoastră. Transformând microbuzele am reușit să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor noastre.

La baza reputației noastre stau numeroase certificate, inclusiv ISO 9001: 2015, autorizație RAR, omologare TUV pentru suspensii. O garanție suplimentară o constituie acreditările pe care le deținem și care pot fi văzute aici.

Suntem autorizați RAR pentru conversii și transformări ce includ vehicule din clasele N1, M1, M2.

Conversie:
– M2/Microbuz,CA fără etaj
– N1,N2/Autoutilitară
– BB03/Furgon
– BB04/Transport animale
– BB05/Temperatură controlată
– M1/Autoturism,AC break
– M2/Microbuz,CA fără etaj
– AF/Vehicul incomplet
– SA/Autorulotă

Instalare:
– N1,N2,M1,M2/Dispozitive mecanice de cuplare
– N1,N2,M1,M2/Sisteme de aer condiționat
– N1,N2,M1,M2/Sisteme de încălzire independentă
– N1,N2,M1/Scaune/Banchete suplimentare și pereți despărțitori
– M2,N1,N2/Sisteme de suspensie pneumatică

Modificările făcute de companie îndeplinesc cele mai înalte standarde naționale și europene, au aprobări COC în conformitate cu Directiva 2007/46/CE în diverse configurații de echipamente și variante de greutate 3500/3800/5000kg.

În microbuzele noastre asamblăm componente, materiale și scaune ale unor mărci cunoscute, care garantează calitativ cel mai înalt nivel de siguranță și utilizarea îndelungată a vehiculului.

Certificatul de partener Van de la Mercedes-Benz este o confirmare a faptului că îndeplinim toate cerințele de calitate, vânzări și servicii post-vânzare stabilite de Mercedes-Benz Van pentru conversia microbuzelor.

Etalon de performanță și profesionalism CEM BUS CONFORT reprezintă garanția practicului și al eleganței. Avem experiența necesară pentru a crea microbuzul perfect pentru orice tip de cerință.

PROFESIONALISM

Lider de piață

În transformările microbuzelor putem spune că suntem liderul incontestabil pe piața auto mai ales în domeniul soluțiilor de conversie a microbuzelor, autoturismelor, autoutilitarelor unde am stabilit noi tendințe.

Folosim cele mai noi soluții tehnologice pentru producția de vehicule carosate și transformate. De la noi, veți achizitiona ultima generație de microbuze de cea mai înaltă calitate și reputație.